ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Έκανε δικό της μέχρι το 2023 τον Γιόβιτς

Benfica's Rafa Silva, right, and Frankfurt's Luka Jovic run for the ball during the Europa League quarterfinals, first leg, soccer match between Benfica and Eintracht Frankfurt at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Rafa Silva, right, and Frankfurt's Luka Jovic run for the ball during the Europa League quarterfinals, first leg, soccer match between Benfica and Eintracht Frankfurt at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πλήρωσε τη ρήτρα 7.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για τον Λούκα Γιόβιτς και τον έκανε δικό της μέχρι το 2023.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα την Πέμπτη (18/4) στη Γερμανία για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Europa League, με τους "αετούς" να έχουν προβάδισμα 4-2.

Όπως φαίνεται, όμως, οι δύο ομάδες ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού για την περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος, δεύτερος σκόρερ της Bundesliga με 17 γκολ, αγωνίζεται από το 2017 δανεικός από την Μπενφίκα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η γερμανική ομάδα αποφάσισε να καλύψει τη ρήτρα 7.000.000 ευρώ στους Πορτογάλους και να τον κάνει δικό της μέχρι το 2023. Ήταν μια πολύ σημαντική στρατηγική κίνηση από την Άιντραχτ, την στιγμή που μαζεύονται αρκετοί μνηστήρες γύρω από τον Γιόβιτς.

Δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί σε ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης για τον 21χρονο σέντερ φορ. Ωστόσο, σύμφωνα με γερμανικά Μέσα, ο Γιόβιτς έχει στο μυαλό και την παραμονή στην Άιντραχτ, ώστε να ωριμάσει ως ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νόιερ για τα σενάρια εγκατάλειψης: "Γελάμε με αυτά"
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Όμπλακ
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ