ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άιντραχτ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 7-1: Θρίαμβος με πεντάσφαιρο Γιόβιτς

Frankfurt's Luka Jovic, right, celebrates his side's third goal during a Europa League group H soccer match between Eintracht Frankfurt and Lazio Rom in Frankfurt, Germany, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Luka Jovic, right, celebrates his side's third goal during a Europa League group H soccer match between Eintracht Frankfurt and Lazio Rom in Frankfurt, Germany, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται καθώς πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη στην Bundesliga, και μάλιστα με το επιβλητικό 7-1 επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ (VIDEO)!

Άιντραχτ για να την πιεις στο ποτήρι και Λούκα Γιόβιτς για να τον θαυμάζουν όλοι οι φίλαθλοι στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Μετά από το 4-1 επί του Αννόβερο (εντός) και το 2-1 επί της Χόφενχαϊμ (εκτός) η ομάδα της Φρανκφούρτης έφτασε σε τρίτη διαδοχική επιτυχία στο γερμανικό πρωτάθλημα και μάλιστα το έκανε με θριαμβευτικό τρόπο, αφού διέσυρε με 7-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο 20χρονος Σέρβος διεθνής επιθετικός Λούκα Γιοβιτς που σκόραρε πέντε γκολ (τα άλλα δύο για την ομάδα του ο Χάλερ), με το αποτέλεσμα αυτό να στέλνει την Άιντραχτ στην πρώτη εξάδα και να κρατάει στον αντίποδα την Φορτούνα καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ