ΓΕΡΜΑΝΙΑ

57.000 κόσμος και συντριβή στο ντεμπούτο του Αμβούργου στην Zweiteliga

57.000 κόσμος και συντριβή στο ντεμπούτο του Αμβούργου στην Zweiteliga

Το Αμβούργο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό του, έστω κι αν συνετρίβη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Bundesliga δεν περιλαμβάνει το όνομα του Αμβούργου, αφού το τέλος της περσινής σεζόν το βρήκε στις θέσεις του υποβιβασμού.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος άρχισαν με εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Χόλσταϊν Κιλ και οι φίλαθλοί της βρέθηκαν στο πλευρό της σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Το γήπεδο γέμισε από 57.000 θεατές και από ένα τεράστιο πανό εμπνευσμένο από τη γαλλική ταινία "Το Μίσος". "Αυτή είναι η ιστορία ενός συλλόγου που πέφτει κάτω. Όμως το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι η πτώση, αλλά η προσγείωση", ήταν το μήνυμα.

Η προσγείωση, πάντως, ήταν αρκετά απότομη, αφού η ομάδα του Κρίστιαν Τιτς ηττήθηκε με 0-3. Ως εκ τούτου, ο Αύγουστος του 2018 τη βρίσκει στην τελευταία θέση της Zweiteliga, την ώρα που ο Αύγουστος του 2017 την είχε βρει προσωρινά στην 1η θέση της Bundesliga, μετά από τη νίκη με 3-1 επί της Κολωνίας...

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ