ΓΑΛΛΙΑ

Ζομπάρ: "Ο Μπενζιά δίνει μάχη να ξανακουνήσει το χέρι του"

Ζομπάρ: "Ο Μπενζιά δίνει μάχη να ξανακουνήσει το χέρι του"

Ο προπονητής της Ντιζόν, Στεφάν Ζομπάρ, μίλησε για τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιασίν Μπενζιά και για την προσπάθεια που κάνει να ξανακουνήσει το χέρι του.

Τον περασμένο Μάιο ο Γιασίν Μπενζιά είχε σοβαρό ατύχημα με buggy. Χτύπησε το αριστερό του χέρι, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο και να του έχει χορηγηθεί μορφίνη.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Αλγερινός πρώην χαφ του Ολυμπιακού παραμένει στο νοσοκομείο, όπου έχει υποβληθεί σε μια σειρά από εγχειρήσεις. Ο προπονητής της Ντιζόν, Στεφάν Ζομπάρ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του και παραδέχτηκε πως αυτή τη στιγμή η κατάστασή του παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: " Ο Γιασίν έχει πράγματι τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και δίνει μάχη για να ανακτήσει τη φυσική ακεραιότητα του χεριού του, την κινητικότητα του χεριού του. Έχει άλλα προβλήματα τώρα από το να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν τον ξανάβλεπα με ποδοσφαιρικά παπούτσια".

Olympiakos' head coach Pedro Martins speaks to Yassine Benzia during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Tottenham, at the Georgios Karaiskakis stadium, in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Olympiakos' head coach Pedro Martins speaks to Yassine Benzia during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Tottenham, at the Georgios Karaiskakis stadium, in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο Μπενζιά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ, υπέγραψε στη Ντιζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ