ΓΑΛΛΙΑ

Βαλμπουενά: "Με περνούσε για βλάκα ο Μπενζεμά"

Βαλμπουενά: "Με περνούσε για βλάκα ο Μπενζεμά"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποφάσισε να μιλήσει σε γαλλική ιστοσελίδα για την υπόθεση με τον Καρίμ Μπενζεμά και το sextape που έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Ευρώπη.

Για πρώτη φορά ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλάει στη γαλλική Lemonde.fr για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον Καρίμ Μπενζεμά και τις απειλές δημοσίευσης ενός sextape του άσου της Λιόν αν δεν πλήρωνε.

Ο Βαλμπουενά δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν θα το έκανα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Τα λόγια του (σ.σ. του Μπενζεμά) έδειξαν έλλειψη σεβασμού. Δεν πρόκειται να τον υπερασπιστώ". Ο Μπενζεμά προσπάθησε να φέρει τον Βαλμπουενά σε επαφή με έναν φίλο του προκειμένου να καταστρέψει το βίντεο και προσέθεσε: "Με ρωτούσε συνέχεια τι έγινε στην ίδια υπόθεση με τον Σισέ το 2008 και με πίεσε να συναντηθώ με τον φίλο του. Όλα καταλήγουν στην έλλειψη σεβασμού, δεν γίνεται να συμπεριφέρεσαι έτσι".

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Βαλμπουενά αν ο Μπενζεμά άσκησε πίεση: "Ναι αλλά έμμεσα. Με προειδοποίησε πως το βίντεο θα προκαλέσει πρόβλημα με την οικογένειά μου και πως θα πρέπει να πληρώσω".

Όταν πλέον το σκάνδαλο είχε δει το φως της δημοσιότητας ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Βαλμπουενά και ο δημοσιογράφος του ζήτησε να του δώσει το ιστορικό της συζήτησης: "Ήμουν στην Αγία Πετρούπολη (σ.σ. η Λιόν έπαιζε με τη Ζενίτ) και με πήρε τηλέφωνο. Μου ζήτησε να πούμε ψέματα για να μην έχει προβλήματα. Του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει".

ALTERNATIVE CROP Real Madrid's French striker Karim Benzema leaves the court house in Versailles, near Paris, on November 5, 2015. Real Madrid striker Karim Benzema has admitted involvement in an alleged extortion case over a sex tape featuring fellow French international Mathieu Valbuena and appeared before judge today, legal sources said. The 27-year-old star told investigators he approached Valbuena about the tape on behalf of "a childhood friend."  AFP PHOTO / MATTHIEU ALEXANDREMATTHIEU ALEXANDRE/AFP/Getty Images
ALTERNATIVE CROP Real Madrid's French striker Karim Benzema leaves the court house in Versailles, near Paris, on November 5, 2015. Real Madrid striker Karim Benzema has admitted involvement in an alleged extortion case over a sex tape featuring fellow French international Mathieu Valbuena and appeared before judge today, legal sources said. The 27-year-old star told investigators he approached Valbuena about the tape on behalf of "a childhood friend." AFP PHOTO / MATTHIEU ALEXANDREMATTHIEU ALEXANDRE/AFP/Getty Images AFP/GETTY IMAGES

Στο τέλος της συζήτησης ο παίκτης της Λιόν ρωτήθηκε για το πως ένιωσε όταν "είδαν" το φως της δημοσιότητας οι συνομιλίες του Μπενζεμά με τον φίλο του, Καρίμ Ζενατί, τον άνθρωπο που θα κατέστρεφε το βίντεο: "Φυσικά απογοητεύτηκα, ίσως και κάτι παραπάνω. Με περνούσε για βλάκα και με προσέβαλε".

Βαλμπουενά: "Με περνούσε για βλάκα ο Μπενζεμά"
© PHOTOSHOT

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ