ΓΑΛΛΙΑ

Τσέλσι: "Ανοιγμα" σε Γαλλία από Ζιρού

Chelsea's Olivier Giroud walks on the pitch the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Chelsea's Olivier Giroud walks on the pitch the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in London, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Γαλλία να φαντάζει ιδανικός προορισμός για τον 33χρονο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού διανύει τις τελευταίες ημέρες του ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε μόλις επτά παιχνίδια ερχόμενος από τον πάγκο, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να του έχει δώσει από καιρό το μήνυμα πως δεν τον υπολογίζει.

Ο 33χρονος επιθετικός όμως έχει ενεργό ρόλο στην Εθνική Γαλλίας και γι' αυτό ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με σκοπό να είναι έτοιμος ενόψει του Euro 2020. Σύμφωνα με τον ίδιο η Γαλλία θα ήταν ένας πολύ καλός προορισμός για τον ίδιο ενώ θα τον ενδιέφερε και η προοπτική της Ιταλίας.

"Προς το παρόν είμαι ποδοσφαιριστής της Τσέλσι. Έχω ακόμα μερικά παιχνίδια να παίξω εδώ πριν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Θα καθίσουμε όταν έρθει η ώρα και θα αποφασίσουμε την καλύτερη λύση για εμένα.

Προτεραιότητα μου είναι το Euro 2020 και θα κάνω τα πάντα για να είμαι εκεί. Είμαι αφοσιωμένος σε αυτόν τον στόχο και θέλω να είμαι έτοιμος. Η Γαλλία αποτελεί μία επιλογή για την καριέρα μου. Είναι μέσα στις εναλλακτικές που εξετάζω. Ίσως και η Ιταλία να μου δώσει μία ευκαιρία".

Πάντως από την Ιταλία ενδιαφέρον έχει δείξει η Ίντερ με τον Αντόνιο Κόντε να επιθυμεί την απόκτηση του 33χρονου φορ.

Photo Credits: AP / Leila Coker

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ