ΓΑΛΛΙΑ

Τριάρα η Ανζέ, διπλό η Μπορντό

Bordeaux's Samuel Ojim, left, walks out the pitch after receiving a red card as teammates Otavio Pasos Santos, center, and Andreas Cornelius, right, look on during the French League One soccer match between Marseille and Bordeaux at the Velodrome Stadium in Marseille, Tuesday, Feb. 5, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Bordeaux's Samuel Ojim, left, walks out the pitch after receiving a red card as teammates Otavio Pasos Santos, center, and Andreas Cornelius, right, look on during the French League One soccer match between Marseille and Bordeaux at the Velodrome Stadium in Marseille, Tuesday, Feb. 5, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Ανζέ συνέτριψε με 3-0 τη Μετς, ενώ η Μπορντό δεν είχε πρόβλημα στην έδρα της Ντιζόν κι απέδρασε από αυτή με 2-0. Διπλό της Ναντ στην Αμιάν των δέκα παικτών, λύτρωση με Σαρμπονιέ για την Μπρεστ.

Η Μπορντό φιλοξενήθηκε στο Γκαστόν Ζεράρ από την Ντιζόν κι έφυγε με τη νίκη (0-2). Ο Πάουλο Σόουζα είδε τον Νοτιοκορεάτη, Χουάνγκ, ν' ανοίγει το σκορ μόλις έντεκα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς.

Ο Μπενίτο δύο λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σφράγισε την απόδραση των Γιρονδίνων από την Ντιζόν. Η Ανζέ φιλοξένησε τη Μετς και τη συνέτριψε με 3-0 χάρη στα γκολ των Ελ Μελαλί, Σανταμαριά και Αλιουί.

Προς το 0-0 βάδιζε το ματς στην Μπρεστ, αλλά η τοπική ομάδα βρήκε τη λύση και λυτρώθηκε με το γκολ του Σαρμπονιέ στο 87ο λεπτό, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στη Ρεμς. Στο Αμιάν η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τη Ναντ. Έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 31ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ντιμπασί με απευθείας κόκκινη.

Σαν μην έφθανε αυτό τα καναρίνια άνοιξαν το σκορ με τον Κουλιμπαλί στο 53ο λεπτό. Κι όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν και ισοφάρισαν με τον Ζουνγκού στο 72ο λεπτό. Τελικά η Ναντ, όμως, πήρε τη νίκη με τον Σιμόν στο 85ο λεπτό.







ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 24 Αυγουστου

Ανζέ - Μετς 3-0 (4' Μελαλί, 43' Σανταμαριά, 67' Αλιουί)

Ντιζόν - Μπορντό 0-2 (11' Χουάνγκ, 47' Μπενίτο)

Αμιάν - Ναντ 1-2 (72' Ζουνγκού / 53' Κουλιμπαλί, 85' Σιμόν)

Μπρεστ - Ρεμς 1-0 (87' Σαρμπονιέ)

Κυριακή 25 Αυγούστου

Μονακό - Νιμ (16:00)

Στρασμπούρ - Ρεν (18:00)

Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ (22:00)

Τρίτη 27 Αυγούστου

Μονπελιέ - Λιόν (20:00)

Τετάρτη 28 Αυγούστου

Λιλ - Σεντ Ετιέν (20:00)

Νις - Μαρσέιγ (20:00)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ