ΓΑΛΛΙΑ

Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: Γκολ και ρεκόρ ο Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέδρασε με το τρίποντο από την έδρα της Τουλούζ (0-1) χάρη στον "συνήθη ύποπτο"Κιλιάν Εμπαπέ και αύξησε τη διαφορά από την 2η Λιλ στους 20 βαθμούς.

Στο Champions League υπέστη πατατράκ με τον αναπάντεχο αποκλεισμό της στη φάση των "16" από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό για να κόψει τη φόρα των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα.

Έτσι, όσο πλησιάζουμε στο φινάλε τόσο φροντίζουν να αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τη βαθμολογική απόσταση που τους χωρίζει από τους διώκτες τους, με το 1-0 επί της Τουλούζ το βράδυ της Κυριακής για την 30η αγωνιστική να φέρνει την ομάδα του Τόμας Τούχελ στο +20 έναντι της Λιλ (80 - 60) έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Το νικητήριο γκολ για τους πρωτευουσιάνους στο "Stadium de Toulouse" σημειώθηκε στο 74' από τον Κιλιάν Εμπαπέ με σουτ μέσα από την περιοχή (μετά από σέντρα από τα δεξιά του Κέρερ), με τον 19χρονο φορ να συνδυάζει μάλιστα το τέρμα αυτο και με ένα ξεχωριστό προσωπικό ρεκόρ.

Αυτό έχει να κάνει με τα γκολ σε διαδοχικά παιχνίδια, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Γαλλίας να μετράει πλέον επτά σερί ματς της Ligue 1 που έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που συνιστά ρεκόρ για την κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας!

Όσον αφορά στην Παρί, αυτή μετράει οκτώ σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα, με το τελευταίο ματς που δεν πήρε το τρίποντο να καταγράφεται στις 3 Φεβρουαρίου όταν και ηττήθηκε με 2-1 από την Λιόν στο "Groupama Stadium".

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά, Κέρερ, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Νταγκμπά (73' Τιάγκο Σίλβα), Παρέδες, Μπερνατ, Κουρζαουά (62' Βεράτι), Ενκουνκού (63' Ντιαμπί), Τσούπο-Μότινγκ, Εμπαπέ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ