ΓΑΛΛΙΑ

Το είπε και θα το κάνει ο Ζιρού: Θα ξυριστεί γουλί (VIDEOS)

France's Olivier Giroud celebrates after his team advanced to the final after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France's Olivier Giroud celebrates after his team advanced to the final after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ολιβιέ Ζιρού είχε δηλώσει πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ότι θα ξυρίσει το κεφάλι του γουλί αν η Γαλλία σηκώσει το τρόπαιο. "Είπα μια κουβέντα και θα την υλοποιήσω μετά τη βάπτιση του γιου μου" είπε.

Πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ολιβιέ Ζιρού υποσχέθηκε ότι αν η εθνική του ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο, τότε θα ξυρίσει το μαλλί του γουλί.

Η Γαλλία τα κατάφερε. Νίκησε 4-2 τον Κροατία στο Λουζνίκι και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στη Μόσχα. Το Μουντιάλ ολοκληρώθηκε και ο φορ της Τσέλσι υποστήριξε ότι θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του.

"Είπα μια κουβέντα και θα την υλοποιήσω. Η σύζυγός μου, βέβαια, μου είπε να το κάνω μετά την Κυριακή, αφού πρώτα γίνει η βάπτιση του γιου μου. Το ίδιο θα κάνει και ο Λορίς" δήλωσε ο 31χρονος επιθετικός.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ