ΓΑΛΛΙΑ

To... απειλητικό καλωσόρισμα του Ντεπάι στον Νεϊμάρ

Lyon's Memphis Depay reacts after missing a goal during their French League One soccer match against Dijon in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay reacts after missing a goal during their French League One soccer match against Dijon in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο μεσοεπιθετικός της Λιόν, Μέμφις Ντεπάι καλωσόρισε τον Νεϊμάρ στη Ligue 1 μέσα από ένα... απειλητικό video στο Instagram, το οποίο τον δείχνει να εκτελεί φάουλ.

Ο Νεϊμάρ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν απ' το βράδυ της Πέμπτης (03/08), με τους διοικούντες τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνουν την πενταετή συμφωνία με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος προηγουμένως κατέβαλε τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να μείνει ελεύθερος.

Ο 25χρονος επιθετικός είναι βέβαιο πως θα προσφέρει μία διαφορετική νότα και λάμψη στο γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο θα αποκτήσει περισσότερους θαυμαστές χάρη στα κατορθώματά του. Το συγκεκριμένο παράγοντα κατανοούν και οι αντίπαλοί του στη Ligue 1.

Όπως για παράδειγμα, ο μεσοεπιθετικός της Λιόν, Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος καλωσόρισε τον Νεϊμάρ στη Ligue 1 μέσα από ένα... απειλητικό video στο Instagram, το οποίο τον δείχνει να εκτελεί φάουλ.

"Νεϊμάρ, καλωσόρισες στη Ligue 1. Ανυπομονώ να δω ποιος θα στείλει περισσότερες φορές την μπάλα στα δίχτυα με εκτελέσεις φάουλ. Είμαι πραγματικά έτοιμος γι' αυτή την πρόκληση", αναφέρει το μήνυμα του Ολλανδού.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ