ΓΑΛΛΙΑ

Τιμωρία 6 μηνών στον Ζέλσον Μαρτίνς για το σπρώξιμο στον διαιτητή

Τιμωρία 6 μηνών στον Ζέλσον Μαρτίνς για το σπρώξιμο στον διαιτητή

Η Ligue 1 επέβαλε οριστικά τιμωρία έξι μηνών στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς, για την απώθηση του διαιτητή και την αποβολή του στην εκτός έδρας ήττα από τη Νιμ την 1η Φεβρουαρίου.

Η Μονακό γνώρισε την ήττα (3-1) στη Νιμ την 1η Φεβρουαρίου για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την απώθηση του διαιτητή, Μικαέλ Λεσάζ, από τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο 24χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν έξαλλος με την αποβολή του συμπαίκτη του, Τιεμουέ Μπακαγιοκό κι έσπρωξε δυο φορές το Γάλλο διαιτητή με αποτέλεσμα φυσικά ν' αποβληθεί. Την Πέμπτη (5/3) η Ligue 1 ανακοίνωσε την επιβολή τιμωρίας έξι μηνών.

Είναι προφανές ότι η τρέχουσα σεζόν τελειώνει για τον Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ θα χάσει και τα πρώτα ματς της επόμενης. Οι Μονεγάσκοι τον αγόρασαν το περασμένο καλοκαίρι από την Ατλέτικο αντί 30.000.000 ευρώ. Ο Ζέλσον Μαρτίνς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ και μετακόμισε στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας το 2018 αντί 22.500.000 ευρώ.

Η διοργανώτρια αρχή του γαλλικού πρωταθλήματος απέδειξε ακόμη μία φορά ότι είναι αυστηρή σε θέματα πειθαρχίας και κανονισμών.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ