ΓΑΛΛΙΑ

Θύμα κλοπής από συμπαίκτη του ο Γκραντέλ της Τουλούζ

Ivory Coast player Max Alain Gradel, celebrates after he scored a goal against Cameroon during their African Cup of Nations Group D soccer match  at Estadio De Malabo in Malabo, Equatorial Guinea, Wednesday, Jan. 28, 2015. (AP Photo/Sunday Alamba)
Ivory Coast player Max Alain Gradel, celebrates after he scored a goal against Cameroon during their African Cup of Nations Group D soccer match at Estadio De Malabo in Malabo, Equatorial Guinea, Wednesday, Jan. 28, 2015. (AP Photo/Sunday Alamba) AP

Οι έρευνες για την κλοπή του χρυσού ρολογιού του Μαξ-Αλέν Γκραντέλ από τα αποδυτήρια της Τουλούζ συγκλίνουν στην υποψία ότι ο δράστης είναι συμπαίκτης του Ιβοριανού επιθετικού!

"Ποντικοί" εισέβαλαν στα αποδυτήρια της Τουλούζ, με αποτέλεσμα να κλαπεί το χρυσό ρολόι του 30χρονου Ιβοριανού διεθνή επιθετικού των "βιολέ" - ως δανεικός από την Μπόρνμουθ - Μαξ-Αλέν Γκραντέλ.

Ο Αφρικανός άφησε το Rolex του (αξίας χιλιάδων ευρώ) στην τσάντα του αποδυτήρια για να πάει για προπόνηση την 11η Απριλίου κι όταν επέστρεψε δεν το βρήκε!

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι έρευνες συγκλίνουν στην υποψία ότι ο δράστης είναι συμπαίκτης του στην ομάδα της Τουλούζης! "Σύμφωνα με πηγές μας που βρίσκονται κοντά στον επικεφαλής της έρευνας, ένας από τους συμπαίκτες του είναι ο δράστης", αναφέρει χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα, " La Dépêche".

Photo credits: AP Photo/Sunday Alamba

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ