ΓΑΛΛΙΑ

Θέλει Μπεν Γεντέρ η Μαρσέιγ

Sevilla's Ben Yedder, celebrates after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, May. 9, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Ben Yedder, celebrates after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, May. 9, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Μαρσέιγ φορτσάρει για την απόκτηση του Ουισάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος δεν είναι στις πρώτες επιλογές του τεχνικού της Σεβίλλης, Πάμπλο Ματσίν.

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Πάμπλο Ματσίν, εμπιστεύεται για την επιθετική γραμμή των "νερβιονένσες" τον προσφάτως αφιχθέντα (από το Μιλάνο), Αντρέ Σίλβα, και τον Λουίς Μουριέλ.

Ο Ουισάμ Μπεν Γεντέρ αποτελεί την τρίτη επιλογή και για την απόκτησή του ενδιαφέρεται η Μαρσέιγ. Ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Μασσαλία, Άντονι Θουμπιθαρέτα, έχει ξεκινήσει τις επαφές για τον 28χρονο Γάλλο, ο οποίος έχει 20 γκολ στη La Liga, 12 στο Champions League και 8 στο Copa del Rey με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Αρχικά εμφανίζεται διστακτικός, αλλά η γαλλική ομάδα αναμένεται να εντείνει την πίεση προσεγγίζοντας την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Για τον Έλληνα διεθνή φορ της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, έχουν ακουστεί πολλά μεταγραφικά σενάρια εσχάτως (σε συνδυασμό με την επικείμενη ενίσχυση της ομάδας στη γραμμή κρούσης). Ο ίδιος, ωστόσο, με ανάρτησή του στα social media προχώρησε σε σχετικά διάψευση και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη Μασσαλία.

Ο Μπεν Γεντέρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αφτονβίλ, ενώ από το 2010 μέχρι και το 2016 (όταν μετακόμισε στη Σεβίλλη) ήταν στην Τουλούζ.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ