ΓΑΛΛΙΑ

"Τα βρήκαν Παρί και Μονακό για τον Εμπαπέ"

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Εμπαπέ AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "L'Equipe" η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μονακό έφτασαν σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στους πρωτευουσιάνους.

Ένα βήμα πριν την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ φέρεται να βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μονακό και μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νεϊμάρ έχουν φουλάρει για να "τελειώσουν" και αυτή του 18χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Το βασικό πρόβλημα ήταν ο τρόπος με τον οποίον θα πήγαινε τελικά στην Παρί ο Εμπαπέ αφού υπάρχει πρόβλημα με το FFL.

Η ομάδα του Παρισιού μετά 222 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για την απόκτηση του Νεϊμάρ δεν μπορούσε να δώσει ένα εξίσου μεγάλο ποσό αφού κατευθείαν θα είχε πρόβλημα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "L'Equipe" το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στις επαφές των δύο πλευρών οι οποίες φέρεται να κατέληξαν σε ένα ποσό ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Πέρα από το οικονομικό αντάλλαγμα η Μονακό θα πάρει και έναν παίκτη από την Παρί Σεν Ζερμέν με τα ονόματα των Λούκας Μόουρα, Ντράξλερ και Παστόρε να είναι αυτά που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ