ΓΑΛΛΙΑ

Συναντήθηκε με Παρί ο Εμπαπέ

Monaco's Kylian Mbappe celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Η "Equipe" αποκάλυψε τη συνάντηση που είχαν ο φορ της Μονακό, Κιλιάν Εμπαπέ, και ο πατέρας του με τον ιδιοκτήτη και τον τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Είναι από τα πιο "hot" ονόματα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Το όνομά του Κιλιάν Εμπαπέ έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τα ρεπορτάζ των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν-Ζερμέν κι Άρσεναλ.

Σύμφωνα με την εγκυρότατη γαλλική εφημερίδα, "Equipe", ο 18χρονος Γάλλος διεθνής φορ της Μονακό είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, και τον νέο τεχνικό διευθυντή, Αντέρο Ενρίκε.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ο ποδοσφαιριστής κι ο πατέρας του εξέφρασαν τις ανησυχίες τους. Η πρώτη είχε να κάνει με μια πιθανή αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας (ο Ουνάι Έμερι στηρίζεται, αλλά...), η δεύτερη με τα λεπτά συμμετοχής του Εμπαπέ στην Παρί δεδομένου ότι ήδη στην επίθεση βρίσκεται ο Καβάνι και η τρίτη με την πιθανή έλευση του νυν συμπαίκτη του στη Μονακό, Φαμπίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο έντυπο (Equipe) είχε αποκαλύψει πρόσφατα και τη συνομιλία του Κιλιάν Εμπαπέ με τον τεχνικό της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, στην προσπάθεια του δεύτερου να πείσει τον πρώτο να πάρει το δρόμο για τη Μαδρίτη.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ