ΓΑΛΛΙΑ

Στον τελικό του κυπέλλου η Παρί

Στον τελικό του κυπέλλου η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε σε εξαιρετική μέρα τον Κιλιάν Εμπαπέ και με δύο τέρματά του Γάλλου, επικράτησε εκτός έδρας της Καέν και προκρίθηκε στον τελικό του Coupe de France.

Σε τροχιά εγχώριου τρεμπλ συνεχίζει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Καέν και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Λεζ Ερμπιέ, ομάδα της 3ης τη τάξει κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε το σκορ για τους νέους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι, όμως, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έδωσαν δικαιώματα. Ο Ισμαέλ Ντιομαντέ, με τη βοήθεια κόντρας, ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, που παρά την πίεση των Παριζιάνων, έδειχναν ικανοί να κρατήσουν το ισόπαλο σκορ και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Στο 81', όμως, μία πανέμορφη ομαδική προσπάθεια έδωσε την ευκαιρία στον Εμπαπέ να σκοράρει ξανά από κοντά και στις καθυστερήσεις ο Κριστοφέ Ενκινκί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΕΝ: Σαμπά, Ζενεβουά, Ντα Σίλβα, Τζικού, Μπεσά, Κουακού (59' Φερέ), Ντιομαντέ, Πίτερς, Ροντελέν, Σάντινι (46' Κριβελί), Ντεμινγκέ (75' Αβουνού)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Γιούρι, Λο Σέλσο, Ραμπιό, Ντράξλερ (72' Παστόρε), Εμπαπέ (88' Άλβες), Καβάνι, Ντι Μαρία (90+3' Ενκινκί)

Τα ημιτελικά του Coupe de France:

Τρίτη

Λεζ Ερμπιέ - Σαμπλί 2-0 (28' Νταβίντ, 88' Γκμποό)

Τετάρτη

Καέν - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-3 (43' Ντιομαντέ / 25', 81' Εμπαπέ, 90+5' Ενκινκί)

Καέν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Λεζ Ερμπιέ - Σαμπλί 2-0

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ