ΓΑΛΛΙΑ

Στον τελικό με Παρί η Μονακό

Στον τελικό με Παρί η Μονακό

Δύο γκολ του Ρανταμέλ Φαλκάο οδήγησαν τη Μονακό στη νίκη με 2-0 επί της Μονπελιέ και την έστειλαν στον τελικό του Coupe de la Ligue, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο ήταν ο πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα παιχνίδι της Μονακό, αυτήν τη φορά για το Coupe de la Ligue. Ο Κολομβιανός επιθετικός σημείωσε και τα δύο τέρματα στη νίκη με 2-0 επί της Μονπελιέ στο "Λουί Ντε" και τσέκαρε το "εισιτήριο" για τον τελικό του "Ματμουτ Ατλαντίκ" στο Μπορντό, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, στις 31 Μαρτίου.

Ο Φαλκάο "χτύπησε" στο 1ο ημίχρονο, ουσιαστικά διώχνοντας κάθε είδος άγχους από τους Μονεγάσκους, που έχουν μόλις μία κατάκτηση σε τέσσερις τελικούς στη διοργάνωση. Στο 2ο ημίχρονο, την μπάλα στα δίχτυα έστειλε και ο Ρόνι Λόπες, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ του Φαλκάο, μετά από χρήση VAR.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Τζιμπρίζ Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ράτζι, Φαμπίνιο, Ζοάο Μοουτίνιο, Μποσίλια (65' Μπαλντέ), Ρόνι Λόπες, Γιόβετιτς (65' Τίλεμανς), Φαλκάο (84' Γκεζάλ)

ΜΟΝΠΕΛΙΕ (5-3-2): Λεκόμτ, Αγκιλάρ, Μικιέλ, Ίλτον, Πέδρο Μέντες, Κονγκρέ, Σκιρί, Πίρις (65' Ικονέ), Σαμπιά, Εμπενζά (78' Καμαρά), Σιό (79' Νινγκά)

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τρίτη

Ρεν - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-3 (85' Ντιαφρά, 92' Πρτσιτς / 24' Μενιέ, 53' Μαρκίνιος, 58' Λο Σέλσο)

Τετάρτη

Μονακό - Μονπελιέ 2-0 (15', 29' Φαλκάο)

Μονακό - Μονπελιέ 2-0

Ρεν - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-3

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ