ΓΑΛΛΙΑ

Στη Ναντ ο Πάρντο

Στη Ναντ ο Πάρντο

Την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Ναντ το απόγευμα της Τετάρτης (11/1). Δανεικός για έξι μήνες με οψιόν αγοράς ο Κολομβιανός εξτρέμ. Οι δηλώσεις του παίκτη και του Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ναντ μετακόμισε και επίσημα ο Φελίπε Πάρντο, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα τα "καναρίνια" το απόγευμα της Τετάρτης (11/1).

"Η Ναντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, είναι πολύ χαρούμενος. Θα δουλέψω με έναν προπονητή που γνωρίζω καλά. Είμναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω και το γνωρίζω απόλυτα. Γιατί είναι ευθύνη; Θέλω να ξαναγίνω ο παίκτης που ήμουν. Να αποδείξω πράγματα στον εαυτό μου. Είμαι ένας εκρηκτικός παίκτης, που χρησιμοποιώ και τα δύο μου πόδια.

Θέλω να βιηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην θέση που της αξίζει, γιατί η θέση που έχει τώρα δεν είναι αντιπροσωπευτική. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει. Ήξερα την ομάδα πριν έρθω εδώ, ο Γέπες μου έχει πει ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα μου.

Στην Κολομβία η Ναντ θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες της Γαλλίας. Έχω δείξει ότι είμαι καλός τεχνίτης. Το έχω δείξει τόσο στην Πορτογαλία, όσο και στο Champions League", τόνισε ο Πάρντο στο πειρθώριο της παρουσίασης του.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ υπέγραψε ως δανεικός για έξι μήνες, με τη Ναντ να διατηρεί οψιόν αγοράς του, καταβάλλοντας το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό αν επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη.

Ο τεχνικός του γαλλικού συλλόγου, Σέρζιο Κονσεϊσάο, από την πλευρά του έδειξε ικανοποιημένος από την προσθήκη του Φελίπε Πάρντο

"Όταν πήγα στην Μπράγκα δεν ήταν εύκολο για εκείνον. Ο Φελίπε Πάρντο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στην Πόρτο ή την Μπενφίκα. Είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά πολύ σημαντικά για την ομάδα, κυρίως όσον αφγορά την ταχύτητα του.

Στη Γαλλία πολλά στηρίζονται στις φυσικές δυνάμεις. Ο Πάρντο έχει αυτό το χαρακτηριστικό, όπως επίσης την ταχύτητα και την τεχνική. Είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον παίκτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε, τώρα πρέπει απλά να δουλέψει για να γίνει ο παίκτης που ήταν".

Ο αθλητικός διευθυντής της Ναντ, Φρανκ Κιτά ευχαρίστησε τον Κριστιάν Καρεμπέ για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της μεταγραφής και αποκάλυψε ότι ο Πάρντο μπορεί να παίξει στο επόμενο ματς της ομάδας:

"Ο Καρεμπέ μας βοήθησε ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Ο Πάρντο ενδεχομένως να αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Τουλούζ. Είναι μια θέση που χρειαζόμασταν ενίσχυση, το είχε πει και ο προπονητής.

Ανήκει στην ομάδα μας για έξι μήνες και υπάρχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Τον ήθελε πολύ ο προπονητής μας και έτσι "γκαζώσαμε" τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Πάρντο".

Ο Πάρντο έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο με τη Ναντ, η οποία αποκλείστηκε εντός έδρας το βράδυ της Τρίτης (10/1) από τη Νανσί στα προημιτελικά του γαλλικού Λιγκ Καπ.

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο, στη γαλλική Ναντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάρντο: "Ο Καρεμπέ μού είπε να πάω στη Ναντ"
Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη Περέιρα, Κασάμι
Σισοκό και (πιθανότατα) τέλος!
"Προς Χαλ ο Ελαμπντελαουί"
Απολαμβάνει το χιόνι ο Ελιουνούσι
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ