ΓΑΛΛΙΑ

Στα ημιτελικά η Παρί Σεν-Ζερμέν

Στα ημιτελικά η Παρί Σεν-Ζερμέν

Η πορεία της Παρί Σεν-Ζερμέν για την κατάκτηση όλων των τίτλων συνεχίζεται, καθώς νίκησε με 3-1 την Σεντ-Ετιέν στο "Ζοφρουά-Γκισάρ" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού κυπέλλου (videos)

Λίγες μέρες μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Λιόν, η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 3-1 την Σεντ-Ετιέν στο "Ζοφρουά-Γκισάρ" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού κυπέλλου (Coupe de France).

Το ματς αυτό ήταν σημαντικότερο για την ομάδα του Λοράν από αυτό στο "Ζερλάν", δεν τον απασχολεί το αήττητο, αλλά υπάρχει ο μεγάλος στόχος να κατακτηθούν και οι 5 τίτλοι. Οι 4 στην Γαλλία δηλαδή και το Champions League.

Από ασίστ του Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ ο Καβάνι στο 12' και ο Ουρουγουανός τροφοδότησε τον Μαρκίνιος για το 0-2 στο 34'. Ο Ισερίκ με πέναλτι μείωσε στο 42', ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Λούκας Μόουρα στο 92'.

ΣΕΝΤ-ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Τεοφίλ-Κατερίν, Περέν, Φλορεντέν Πογκμπά, Ασού-Εκοτό, Ισερίκ (77' Ταμπανού), Μαλκίτ, Κοάντ, Σέλνες, Μονέ-Πακέ (73' Ρου), Σέντερλουντ (83' Μοπέ).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Κουρζαουά, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό (79' Μαξουέλ), Ματουιντί (67' Σταμπουλί), Παστόρε, Καβάνι (87' Λούκας Μόουρα), Ιμπραχίμοβιτς.

Στα ημιτελικά η Παρί Σεν-Ζερμέν

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τετάρτη

Σοσό - Ναντ 3-2 [παρ.] (87' και 106' Σαό, 98' Σεκού Σισέ / 5' Ζιλέ, 116' Αντριάν)

Λοριάν - Γκαζελέκ Αζαξιό 3-0 (9' Φιλιποτό, 43' Μπαρτελμέ, 90' Πάιγ)

Σεντ-Ετιέν - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-3 (42' πέν, Ισερίκ / 12' Καβάνι, 34' Μαρκίνιος, 90' Λούκας Μόουρα)

Πέμπτη

Γκρανβίλ - Μαρσέιγ (22:00)

Σεντ-Ετιέν - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-3

Σοσό - Ναντ 3-2 [παρ.]

Λοριάν - Γκαζελέκ Αζαξιό 3-0

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ