ΓΑΛΛΙΑ

Sportmediaset: "Η Λιόν προσφέρει τον Ντεπάι στην Μίλαν για χάρη του Πακετά"

O Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας
O Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας AP PHOTO/PETER DEJONG

Η Λιόν θέλει τον Λούκας Πακετά από την Μίλαν και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, σκέφτεται να προσφέρει τον Μέμφις Ντεπάι -που οδεύει στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του- για να έρθει σε συμφωνία με τους ροσονέρι για τον Βραζιλιάνο.

Ο Λούκας Πακετά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της Μίλαν στον 1,5 χρονο παρουσίας του στο "Σαν Σίρο" μετά τη μεταγραφή του από την Φλαμένγκο, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την Λιόν να τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της και να ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στους Μιλανέζους για να τον αποκτήσει.

Συμφωνα μάλιστα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", οι λιονέ είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν ακόμα και τον Μέμφις Ντεπάι για να πραγματοποιηθεί το deal, έναν παίκτη που το περασμένο καλοκαίρι τον αξιολογούσαν γύρω στα 45.000.000 ευρώ.

Lyon's Memphis Depay celebrates at the end of the match during the group G Champions League soccer match between Lyon and RB Leipzig at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay celebrates at the end of the match during the group G Champions League soccer match between Lyon and RB Leipzig at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω μέσο, δεν θα είναι δύσκολο να ψηθεί ο Ολλανδός φορ να πάρει μέρος στην ανταλλαγή, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι από τους αγαπημένους του παίκτες, με τον Ντεπάι να έχει αποθεώσει τον "Ίμπρα" όταν είχε επιστρέψει στους ροσονέρι τον περασμένο Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ