ΓΑΛΛΙΑ

Σισέ: "Πολλοί κρίνουν, λίγοι ξέρουν"

Σισέ: "Πολλοί κρίνουν, λίγοι ξέρουν"
Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλησε μέσω μιας φράσης που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, και αφού έμεινε ελεύθερος, να πάρει θέση για την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά.

Από το πρωί της Τρίτης υπήρξε αναστάτωση στην Γαλλία αλλά και στην Ελλάδα με την είδηση ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ συνελήφθη από την αστυνομία της Γαλλίας για μια υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ και πρώην άσος του Παναθηναϊκού αρκετές ώρες αργότερα και αφού είχε αφεθεί ελεύθερος από τις Γαλλικές αρχές αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας ότι πολλοί κρίνουν χωρίς να ξέρουν και όσοι λένε την αλήθεια σωπαίνουν.

Επίσης μέσω της επίσημης σελίδας του Γάλλου διεθνή ποδοσφαιριστή στο Facebook σημειώνεται ότι ο Σισέ πήγε το πρωί στις αστυνομικές αρχές των Βερσαλιών ως "κομμάτι" μιας έρευνας εκβιασμού κατά του Βαλμπουενά και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Συγκεκριμένα ο Σισέ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "Μην ανησυχείς, μόνο να είσαι χαρούμενος. Κανένα σχόλιο, μόνο μια φράση "Πολλοί κρίνουν, λίγοι ξέρουν όσοι λένε την αλήθεια σωπαίνουν και οι ζηλιάρηδες χαίρονται".

Και λίγη ώρα αργότερα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ανέβηκε το εξής:

"Επίσημο δελτίο Τύπου: Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακρίθηκε το πρωί από τις αστυνομικές αρχές των Βερσαλιών ώστε να μαζέψουν στοιχεία ως κομμάτι της έρευνας εκβιασμού κατά του φίλου του Ματιέ Βαλμπουενά. Αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές μετά από την κατάθεση του".

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα η συγκεκριμένη υπόθεση η οποία έκανε το γύρο του κόσμου από το πρωί που είδε το φως της δημοσιότητας.

COMMUNIQUÉ DE PRESSE OFFICIEL : Djibril Cissé a été entendu ce matin par les services de police de Versailles afin qu'il...

Posted by Djibril Cisse onΤρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ