ΓΑΛΛΙΑ

Σισέ: "Παίζω και τσάμπα για τα 4 γκολ που θέλω να βάλω πριν πεθάνω"

Σισέ: "Παίζω και τσάμπα για τα 4 γκολ που θέλω να βάλω πριν πεθάνω"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε ξανά την επιθυμία του να αγωνιστεί ακόμα και χωρίς λεφτά σε μία ομάδα της Γαλλίας για να φτάσει τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. (VIDEO)

Πραγματικά, ο Τζιμπρίλ Σισέ κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να του δώσει μία ομάδα την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο Ligue 1 και να πετύχει τα τέσσερα γκολ που του λείπουν για να φτάσει τα 100 στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Σε μία ακόμα συνέντευξή του, ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε από τις γαλλικές ομάδες να του δώσουν αυτή την ευκαιρία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει λεφτά.

Ο Σισέ, ο οποίος τον Αύγουστο γίνεται 39 ετών, τόνισε χαρακτηριστικά: "Είμαι σκόρερ, έχω 96 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα και χρειάζομαι άλλα 4 γκολ και θέλω να το κάνω πριν πεθάνω! Είναι κάτι που σκέφτομαι συνέχεια, ο κόσμος μου λέει να το αφήσω, αλλά εμένα κάτι μου λείπει!

Είναι ωραίο να παίρνεις νίκες, να κερδίζει η ομάδα, αλλά εμάς μας αρέσει να πετυχαίνουμε γκολ και με ενοχλεί πολύ αυτή τη στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να το δοκιμάσω να το πετύχω...

Δεν είναι θέμα χρημάτων ούτε έχω ανάγκη από χρήματα αυτή τη στιγμή, είναι κάτι πολύ προσωπικό, κάτι που θέλω να κάνω για να είμαι 100% ικανοποιημένος με την ποδοσφαιρική μου καριέρα".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ