ΓΑΛΛΙΑ

Σε... μακρόχρονη διαθεσιμότητα ο Μπιέλσα

Lille coach Marcelo Bielsa watches the action during their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille coach Marcelo Bielsa watches the action during their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Η διοίκηση της Λιλ αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει για το διαζύγιο και έτσι τον έθεσε σε μακρόχρονη διαθεσιμότητα.

Εκεί που λες ότι τα έχει δει όλα, όλο και κάτι νέο προκύπτει για να σου αλλάξει αυτή τη θεωρία. Η Λιλ αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα με την περίπτωση του 62χρονου κόουτς.

Ο Αργεντινός προπονητής πήγε τον περασμένο Μάιο στη γαλλική ομάδα, όμως η θητεία του αποδείχθηκε μικρή.

Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ο Μπιέλσα φαίνεται να μην συμφωνεί σε κάποιους από τους όρους της αποζημίωσης. Έτσι η Λιλ εξέδωσε μία ανακοίνωση η οποία πιθανότατα θα μείνει στην ιστορία.

'' Ο Μαρσέλο Μπιέλσα τέθηκε σε προσωρινή διαθεσιμότητα, μέχρι το νομικό τμήμα να προχωρήσει στην διαδικασία του διαζυγίου'' ανέφερε στην ανακοίνωση του ο γαλλικός σύλλογος. Προφανώς, για να μην έχουν κάποιο νομικό πρόβλημα στη συνέχεια οι άνθρωποι της Λιλ αποφάσισαν να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ''el loco'' αφήνει την Λιλ στην προτελευταία θέση της Ligue 1 με 12 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές, με τον Αργεντινό προπονητή να αποτυγχάνει σε αυτό του το εγχείρημα.

Photo credits: AP Photo/Michel Spingler

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ