ΓΑΛΛΙΑ

Σάλα: Οι παίκτες της Ναντ φορούν συλλεκτική φανέλα έναν χρόνο μετά το θάνατό του

Σάλα: Οι παίκτες της Ναντ φορούν συλλεκτική φανέλα έναν χρόνο μετά το θάνατό του

Έναν χρόνο ακριβώς από τον τραγικό χαμό του, οι παίκτες της Ναντ θα τιμήσουν τη μνήμη του Εμιλιάνο Σάλα φορώντας συλλεκτική φανέλα στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπορντό.

Ο Εμιλιάνο Σάλα δεν βρίσκεται πια στη ζωή όμως ουδείς έχει ξεχάσει τον άδικο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα, με το αεροπλάνο που τον μετέφερε από την Γαλλία στην Αγγλία να συντρίβεται στη θάλασσα της Μάγχης, και με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του (21/1/19) οι παίκτες της Ναντ αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του.

Θα το κάνουν με τρόπο ξεχωριστό, με τους ποδοσφαιριστές της τελευταίας ομάδας της οποίας φόρεσε τη φανέλα (δεν πρόλαβε να φορέσει ποτέ εκείνη της Κάρντιφ) να κάνουν γνωστό μέσω των social media πως θα αγωνιστούν με μία συλλεκτική εμφάνιση στο ματς της ερχόμενης Κυριακής (26/1) κόντρα στην Μπορντό για την Ligue 1.

Όχι δηλαδή με την παραδοσιακή κιτρινοπράσινη φανέλα που έχει συνδεθεί με τα καναρίνια αλλά με μία άσπρη φανέλα με λεπτές γαλάζιες ρίγες, στα χρώματα δηλαδή της πατρίδας του Εμιλιάνο Σάλα, της Αργεντινής.

"Φόρεσες τη φανέλα της Ναντ και την τίμησες με τέτοιο τρόπο που να μην ξεχαστείς ποτέ. Στο ματς με την Μπορντό, για να σε τιμησουμε, η Ναντ θα παραταχθεί στα χρώματα της πατρίδας σου. Μία φανέλα που αξίζεις", είναι το μήνυμα των παικτών της Ναντ, που ανέβασαν και σχετικό video διάρκειας τριών λεπτών.

Σε αυτό συμμετέχουν και αρκετοί διάσημοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να κρατάει ένα σημείωμα που έγραφε: "Για πάντα στις καρδιές μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ