ΓΑΛΛΙΑ

Πρόκριση με Δώνη για Ρεμς

Reims' Anastasios Donis, center, is shown a yellow card during the French League One soccer match between PSG and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
Reims' Anastasios Donis, center, is shown a yellow card during the French League One soccer match between PSG and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Τάσος Δώνης πέρασε στο 62ο λεπτό, κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Καφαρό και η Ρεμς πήρε την πρόκριση (1-0) επί της Μονπελιέ για τα προημιτελικά του γαλλικού Λιγκ Καπ. Η Λιλ με τριάρα πέταξε έξω τη Μονακό.

Γνωστές έγιναν οι δυο πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Coupe de la Ligue (γαλλικό Λιγκ Καπ). Στο πρώτο χρονικά ματς της φάσης των 16 η Ρεμς υποδέχθηκε τη Μονπελιέ.

Το ματς κρίθηκε από πέναλτι. Αυτό το κέρδισε ο Τάσος Δώνης. Ο Νταβίντ Γκιόν πέρασε τον Έλληνα διεθνή επιθετικό στο 62ο λεπτό στη θέση του Εμπουκού κι αυτός στο 77ο κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια που ανέκοψε με το χέρι ο Πέδρο Μέντες.

Ο Ματιέ Καφαρό ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και χάρισε την πρόκριση στη Ρεμς. Η Λιλ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο Λουί ΙΙ του Πριγκιπάτου, νίκησε 3-0 τη Μονακό και πέταξε έξω τους Μονεγάσκους του Λεονάρντο Ζαρντίμ!

Ο 20χρονος Νιγηριανός που κάνει πράγματα και θαύματα στη Γαλλία φέτος, Βίκτορ Όσιμεν, άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό και μετά ανέλαβε δράση ο Λοΐκ Ρεμί. Έκανε το 0-2 στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου και ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-3) στο 86ο λεπτό!

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ