ΓΑΛΛΙΑ

Πολλά νεύρα ο Γκαρσία για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μήτρογλου

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Μήτρογλου μπήκε αλλαγή και λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη στη Μαρσέιγ επί της Μονπελιέ, ωστόσο έχασε μία μεγάλη ευκαιρία και δεν του έδωσαν καθαρό πέναλτι. Έξαλλος ο Ρούντι Γκαρσία με την απόφαση του διαιτητή.

Ο Κώστας Μήτρογλου πρωταγωνίστησε στη λευκή ισοπαλία μεταξύ της Μαρσέιγ και της Μονπελιέ στο "Βελοντρόμ", αφού θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ των Μασσαλών, αν του το επέτρεπε ο διαιτητής και ο Μπενζαμέν Λακόμτ.

Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 59' στη θέση του Βαλέρ Ζερμέν και στο 67' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 80' βρέθηκε στη μικρή περιοχή με την πλάτη στην εστία και καθώς έστριβε, βρέθηκε στο έδαφος από τάκλιν του Ίλτον. Ο διαιτητής δεν καταλόγισε το εμφανέστατο πέναλτι.

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία, που ξέσπασε: "Έχει καταντήσει κουραστικό να συμβαίνει μόνο με εμάς. Πεντακάθαρο πέναλτι και δεν υπάρχει κανείς που να υποστηρίξει το αντίθετο. Τι άλλο να πούμε;", ήταν τα λόγια του.

Οι Μασσαλοί έπεσαν στην 4η θέση και θα παλέψουν αρκετά για την έξοδο τους στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ