ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 4-1: Σκορπίζουν τρόμο και χωρίς Νεϊμαρ οι Παριζιάνοι

PSG's Kylian Mbappe celebrates with Edinson Cavani, right, after scoring his side's eighth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe celebrates with Edinson Cavani, right, after scoring his side's eighth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε πως μπορεί και χωρίς τον λαβωμένο Νεϊμάρ, με τα μεγάλα επιθετικά της όπλα να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να την οδηγούν στο 4-1 επί της Ρεν και στο +13 στον πίνακα επί της Λιλ.

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ σόκαρε τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς όλα δείχνουν πως θα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν θα μπορέσει να είναι παρών στην πρώτη μάχη της ομάδας του με την (φορμαρισμένη εδώ και καιρό) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Champions League.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως εντός των συνόρων αλλάζει κάτι δραματικα για τους πρωταθλητές, μιας που έχουν τόσα πολλά ατού που μπορούν να διαλύουν στην καλή τους βραδιά κάθε αντίπαλο.

Απόδειξη το ματς κόντρα στην Ρεν για την 22η αγωνιστική, με την ομάδα του Τούχελ να βρίσκει γκολ από τους τρεις σωματοφύλακές της Καβάνι (2 γκολ), Εμπαπέ και Ντι Μαρία και να φτάνει στο άνετο 4-1 που την κρατάει σε απόσταση ασφαλείας (13 πόντοι) από την 2η Λιλ αν και με δύο ματς λιγότερα.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για τους Παριζιάνους στην Ligue 1 ενώ ο Εμπαπέ από την πλευρά του έφτασε τα 7 γκολ στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των πρωτευουσιάνων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Κέρερ, Ντράξλερ, Ντάνι Άλβες (81' Μενιέ), Μπερνάτ (76' Κουρζαουά), Ντι Μαρία, Καβάνι (82' Τσουπό-Μοτίνγκ), Εμπαπέ

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ