ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν - Γκινγκάμπ 1-2: Αποκλεισμός "σοκ" στο Coup de la Ligue για τους Παριζιάνους με απίστευτη ανατροπή!

PSG forward Kylian Mbappe looks at the ball during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG forward Kylian Mbappe looks at the ball during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε 2-1 στο σπίτι της από την ουραγό του πρωταθλήματος Γκινγκάμπ και αποχαιρετάει το θεσμό του γαλλικού Λιγκ Καπ μετά από πέντε διαδοχικές κατακτήσεις του τροπαίου!

Ιστορία γράφτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "Παρκ Ντε Πρενς", με την Παρί Σεν Ζερμέν να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από την Γκινγκάμπ σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του League Cup και να μένει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης μετά από πέντε διαδοχικές κατακτήσεις του τροπαίου!

Ο τρόπος μάλιστα που ήρθε ο αποκλεισμός ήταν οδυνηρός για τους παίκτες του Τόμας Τούχελ, με τον Νεϊμάρ να τους δίνει το προβάδισμα στο 63' αλλά να δέχονται δύο γκολ στο φινάλε από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι: πρώτα από τον Ενγκμπακοτό στο 81' και κατόπιν από τον γιο του Λιλιάν Τουράμ, Μάρκους, στο 93'!

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα είναι 36 πόντοι (47-11), με την ουραγό Γκινγκάμπ να έχει πανηγυρίσει φέτος μόλις δύο νίκες στην Ligue 1.

Σημειώνεται επίσης ότι με αυτή την επιτυχία της η Γκινγκάμπ έδωσε τέλος στο εκπληκτικό σερί της Παρί Σεν Ζερμέν που κρατούσε από τις 22 Ιανουαρίου 2014 και μετά, με τους πρωτευουσιάνους να πανηγυρίζουν τη νίκη για 44 διαδοχικά ματς σε αγώνες εγχώριων Κυπέλλων (25 για το Κύπελλο Γαλλίας και 19 για το Λιγκ Καπ).

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κέρερ, Μπερνάτ, Ντράξλερ (75' Ντάνι Άλβες), Μαρκίνιος (46' Βεράτι), Ντιαμπί, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (46' Καβάνι), Εμπαπέ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ