ΓΑΛΛΙΑ

Παρί: "Καμπάνα" έξι αγωνιστικών σε Κουρζαουά, δύο σε Νεϊμάρ, Παρέδες

PSG's Neymar reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes in Paris, France, Sunday, Sept.13, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes in Paris, France, Sunday, Sept.13, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής Λίγκας τιμώρησε με έξι αγωνιστικές τον Κουρζαουά για όσα έγιναν στο Παρί - Μαρσέιγ. Δύο αγωνιστικές για Νεϊμάρ, Παρέδες και Αμαβί.

Το ντέρμπι της Κυριακής (13/9) ανάμεσα σε Παρί και Μαρσέιγ ήταν επεισοδιακό, αφού είχε πέντε κόκκινες (για συμπλοκές στις καθυστερήσεις) και 12 κίτρινες κάρτες. Την Τετάρτη (16/9) η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής Λίγκας τιμώρησε με έξι αγωνιστικές τον Κουρζαουά για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση.

Ο Νεϊμάρ από την πλευρά του τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, το ίδιο ο συμπαίκτης του Λεάντρο Παρέδες αλλά και ο Ζορντάν Αμαβί της Μαρσέιγ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μασσαλοί επικράτησαν 0-1 και υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια Γαλλίας σε δεύτερη ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ