ΓΑΛΛΙΑ

Ολάς: "Ανυπόφορες οι συνθήκες στο Βελοντρόμ"

Ολάς: "Ανυπόφορες οι συνθήκες στο Βελοντρόμ"

Ο Ζαν Μισέλ Ολάς απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε από τον Βενσάν Λαμπρούν και καυτηρίασε τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ στο γαλλικό ντέρμπι.

Ποιος είπε ότι μόνο στην Ελλάδα οι πρόεδροι ή ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων, καυγαδίζουν σαν τα σκυλιά; Ο ανταγωνισμός στο ποδόσφαιρο παρασύρει και άλλους στο εξωτερικό, ακόμα και αν πρόκειται για τις πιο προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες!

Μετά το ντέρμπι Μαρσέιγ - Λυών 1-1, το οποίο διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής (20/9) στο Βελοντρόμ, ο πρόεδρος των Μασσαλών, Βενσάν Λαμπρούν, καταφέρθηκε εναντίον του ομολόγου του των "λιονέ", Ζαν Μισέλ Ολάς!

Ωστόσο, ο Ολάς (όντας πιο παλιά... καραβάνα) δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση που δέχτηκε και απάντησε σε εξίσου σκληρούς τόνους! Μάλιστα, κατήγγειλε ότι η Μαρσέιγ επιχείρησε να πιέσει εξωαγωνιστικά τη Λυών και τον Ματιέ Βαλμπουενά, δημιουργώντας "ζούγκλα" στο Βελοντρόμ!

"Οι συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού ήταν ανυπόφορες και οι δηλώσεις του προέδρου της Μαρσέιγ ήρθαν να δέσουν το γλυκό. Λυπάμαι για την πίεση που περιέβαλε αυτό το παιχνίδι και ειδικότερα τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος δεν μπορούσε να εκτελέσει ούτε ένα κόρνερ. Υπήρξαν και περιστατικά πριν την έναρξη του ματς. Εάν έστω και ένα απ' όσα συνέβησαν όλο το βράδυ, συνέβαινε στη Μπαστιά και στην Αζαξιό, τότε το ματς θα είχε διακοπεί.

Εδώ και χρόνια ο Λαμπρούν θέλει να μεγαλώσει γρηγορότερα απ' όσο μπορεί. Τα διοικητικά στελέχη της Μαρσέιγ δεν είναι υπεύθυνοι άνθρωποι, οργάνωσαν μέχρι και βεντέτα εναντίον του Βαλμπουενά. Τον προσέβαλαν διαρκώς από την άφιξη μας στο ξενοδοχείο πριν το ματς και σημειώθηκαν τρεις επιθέσεις εναντίον του" κατήγγειλε ο Ολάς.

Το σίγουρο είναι πως τα όσα εκτιλύχθηκαν στο Βελοντρόμ, θύμισαν περισσότερο Superleague και λιγότερο Ligue One... Ο Βαλμπουενά αντιμετωπίστηκε ως "προδότης" και βίωσε μία εφιαλτική νύχτα στο Βελοντρόμ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ