ΓΑΛΛΙΑ

Ολά: "Υπάρχει προφορική συμφωνία του Λακαζέτ με την Ατλέτικο"

Lyon's Alexandre Lacazette reacts after his team scored their side's third goal during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Alexandre Lacazette reacts after his team scored their side's third goal during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

O πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, ύστερα απ' την αναμέτρηση με τη Νις και αποκάλυψε πως ο Αλεξάντρ Λακαζέτ έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά το deal δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Έπειτα από 14 χρόνια στη Λιόν, ο Αλεξάντερ Λακαζέτ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι, καθώς, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην "Equipe" νιώθει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Γάλλος στράικερ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν με τους "λιονέ", μετρώντας 35 γκολ και 5 ασίστ σε 44 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Όπως είναι λογικό, τα κατορθώματά του δεν μπορούσαν να αφήσουν... ασυγκίνητες τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Μεταξύ των συλλόγων που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του 25χρονου επιθετικού ήταν η Άρσεναλ κι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά στους εκπροσώπους Τύπου, ύστερα απ' το τέλος του αγώνα με τη Νις, ο Λακαζέτ έχει συνάψει προφορική συμφωνία με τους "ροχιμπλάνκος".

Παρ' όλα αυτά, η μεταγραφή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού, όπως τόνισε ο Γάλλος παράγοντας, πρέπει πρώτον να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα και δεύτερον να τελεσιδικήσει το θέμα με την απαγόρευση μεταγραφών της ισπανικής ομάδας.

"Ο Αλεξάντρ έχει συμβόλαιο με τη Λιόν. Ακόμα κι αν εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, θα πρέπει οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις μας. Ο Άλεξ έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν είναι βέβαιη η μεταγραφή του, αφού περιμένουμε την απόφαση του CAS όσον αφορά στην απαγόρευση μεταγραφών της ισπανικής ομάδας. Δεχτήκαμε το αίτημα του Λακαζέτ να μιλήσει αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθούν κι οι δικοί μας όροι", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ