Οι οπαδοί της Λανς πληρώνουν το πρόστιμο της ομάδας τους!

Οι οπαδοί της Λανς αποφάσισαν να συγκεντρώσουν το ποσό των 10.000 ευρώ - συμβάλλοντας με ένα ευρώ έκαστος - το οποίο αντιστοιχεί σε πρόστιμο που επέβαλε η γαλλική ομοσπονδία στην ομάδα τους για παράβλεψη της απαγόρευσης μετακινήσεων.

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (LFP) απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών της Λανς στα εκτός έδρας ματς. Κι όμως οι φίλοι της "σανγκ ετ ορ" ήταν παρόντες στις αναμετρήσεις με Σοσό, Παρί και Γκαζελέκ Αζαξιό.

Έτσι επιβλήθηκε στη γαλλική ομάδα πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ. Οι οπαδοί της αποφάσισαν να συγκεντρώσουν αυτό το ποσό. Πώς; Συμβάλλοντας ο καθένας με ένα ευρώ ώστε να αποπληρωθεί το πρόστιμο.

"Η ποινή είναι άδικη. Είναι κατάχρηση εξουσίας. Θα μαζέψουμε εμείς το ποσό. Ζητούμε ο καθένας να δώσει από μόλις ένα ευρώ. Είναι ο μόνος τρόπος να στηρίξουμε την ομάδα μας έμπρακτα", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Λανς έχει 49 βαθμούς μετά από 30 ματς στη Ligue 2 και βρίσκεται στην έκτη θέση, τρεις λιγότερους από την πέμπτη (οδηγεί στα μπαράζ ανόδου) όπου βρίσκεται η Τρουά. Αν μη τι άλλο πρωτοβουλία που δεν συναντάται κάθε ημέρα...

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ