ΓΑΛΛΙΑ

Οι αμφιβολίες του Πλεσί για τον Μήτρογλου

Οι αμφιβολίες του Πλεσί για τον Μήτρογλου

Γάλλοι δημοσιογράφοι ζήτησαν την άποψη του Νταμιάν Πλεσί για τον Κώστα Μήτρογλου με τον 29χρονο μέσο να έχει αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Έλληνας επιθετικός θα "κολλήσει" στην Μαρσέιγ.

Το όνομα του Νταμιάν Πλεσί μπορεί κάτι να σας θυμίζει. Το καλοκαίρι του 2010 ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει τον Γάλλο μέσο από τη Λίβερπουλ, όμως το πέρασμα του από τη χώρα μας δεν κράτησε αρκετά.

Το καλοκαίρι του 2012 αποχαιρέτησε για άλλες πολιτείες μετρώντας μόλις 9 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

Έκτοτε τον πήρε η κάτω βόλτα και πλέον είναι ελεύθερος μετά από ένα ακόμη αποτυχημένο πέρασμα από την Έρεμπρο. Εκμεταλλευόμενοι όμως το πέρασμα του από τη χώρα μας οι Γάλλοι δημοσιογράφοι του ζήτησαν την άποψη του για τον Κώστα Μήτρογλου και εκείνος έδειξε επιφυλακτικός.

"Είναι ποιοτικός παίκτης και εξαιρετικά ικανός μπροστά από την εστία, αλλά χρειάζεται να έχει καλούς παίκτες δίπλα του και να παίζει σε μία ομάδα που κυριαρχεί. Η Μπενφίκα έπαιζε ποδόσφαιρο κυριαρχίας στο πρωτάθλημα, το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Οπότε η μπάλα έφτανε σε εκείνον. Σε αυτό θα υπάρχει μία σημαντική διαφορά ακόμα κι αν η Μαρσέιγ κυριαρχεί σε πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι ο παίκτης που θα ξεκλειδώσει ένα ματς μόνος του. Βλέποντας την Μαρσέιγ στο ξεκίνημα της σεζόν μπορούμε να αναρωτηθούμε εάν υπάρχουν παίκτες για να τον τροφοδοτήσουν. Δεν υπάρχει μέση λύση για αυτόν, είτε θα εντυπωσιάσει είτε θα αποτύχει" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε στο "top mercato".

Αξίζει να τονίσουμε ότι μετά από επτά αγωνιστικές η Μαρσέιγ βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και έξι πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ