ΓΑΛΛΙΑ

Ο υπέρβαρος κύριος Μπαλοτέλι!

Nice's Mario Balotelli reacts after missing a chance to score during a Europa League group K soccer match between OGC Nice and Lazio at the Allianz Riviera stadium in Nice, French Riviera, Thursday, Oct. 19, 2017 (AP Photo/Claude Paris)
Nice's Mario Balotelli reacts after missing a chance to score during a Europa League group K soccer match between OGC Nice and Lazio at the Allianz Riviera stadium in Nice, French Riviera, Thursday, Oct. 19, 2017 (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Why always him? Αγνώριστος και με παραπανίσια κιλά εμφανίστηκε στις προπονήσεις της Νις ο Μάριο Μπαλοτέλι, σοκάροντας τους ιθύνοντες τον γαλλικό σύλλογο.

Από το... ψυγείο, στις προπονήσεις! Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στην προπονητική καθημερινότητα της Νις αλλαγμένος προς το χειρότερο, καθώς... τερμάτισε τη ζυγαριά, η οποία έδειξε τριψήφιο αριθμό κιλών!

Τα γκρίζα σύννεφα πύκνωσαν πάνω από την "Allianz Riviera", καθώς ο "Super Mario" απέδειξε για πολλοστή φορά πως είναι... τσακωμένος με τον όρο: πρότυπο επαγγελματία αθλητή, βάζοντας γκολ στο φαγητό!

Αφού, αρχικά, πήρε άδεια από τη... σημαία κι έλαμψε δια της απουσίας του από την προπονητική ρουτίνα της ομάδας από τη Νίκαια , στη συνέχεια πρόσθεσε ακόμη ένα επεισόδιο στην πολυτάραχη καριέρα του στη Ligue 1, με την ζυγαριά να παίρνει ανοδική πορεία και τον δείκτη των κιλών να σταματάει στον αριθμό 100!

Όπως ήταν φυσικό, οι ιθύνοντες των "αετών" της Γαλλικής Ριβιέρας επιλήφθηκαν άμεσα, ώστε να αποτρέψουν τον.... 100στάρη (σε κιλά) Ιταλό φορ να συνεχίσει στον δρόμο των γαστρονομικών ατασθαλιών και να τον βάλουν σε πρόγραμμα... απεξάρτησης, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες, για να επανέλθει ελαφρύτερος στη δράση.

Πάντως, η διατροφικές συνήθειες του 28χρονου στράικερ είχε ως επακόλουθο τον αποκλεισμό του από την αποστολή της "σκουάντρα ατζούρα" στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο την Πορτογαλία (10/9).

Να σημειωθεί ότι ο άλλοτε σταρ των Ίντερ, Σίτι, Μίλαν και Λίβερπουλ ζύγιζε 88 κιλά, ωστόσο η αποχή από το γυμναστήριο και τις ασκήσεις, σε συνδυασμό με την λαιμαργία του, τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση, που δεν θυμίζει σε τίποτα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ