ΓΑΛΛΙΑ

Ο τραυματισμός του Μήτρογλου πρώτο θέμα στη Γαλλία

Ο τραυματισμός του Μήτρογλου πρώτο θέμα στη Γαλλία

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο, εκείνος έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα, η αλλαγή δεν έγινε και το σκηνικό έγινε viral. Η εξήγηση της Μαρσέιγ για το συμβάν.

Για μία ακόμη φορά ο Κώστας Μήτρογλου έγινε πρώτο θέμα στα γαλλικά ΜΜΕ και στα social media για έναν περίεργο λόγο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρσέιγ επιβλήθηκε με 2-0 κόντρα στην Στρασμπούρ χάρη στα τέρματα των Ενζί και Παγέτ.

Ο Έλληνας επιθετικός κάθισε σε έναν ακόμα αγώνα στον πάγκο και κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου έκανε πιο εντατικό ζέσταμα για να μπει στο ματς.

Συγκεκριμένα, στο 70' ο προπονητής της Μαρσέιγ ζήτησε από τον Έλληνα επιθετικό να προετοιμαστεί πιο έντονα για να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γκαρθία κάλεσε τον Μήτρογλου για να μπει στον αγωνιστικό χώρο με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας να δείχνουν ιδιαίτερη φροντίδα στο δεξί πόδι του Έλληνα επιθετικού ο οποίος είχε από πριν το ματς ενοχλήσεις και επανήλθαν στο ζέσταμα.

Το τέρμα του Ενζί στο 79' άλλαξε τα πλάνα του Γκαρθία ο οποίος είπε στον Μήτρογλου να κάτσει στον πάγκο. Τότε, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον πρώην επιθετικό της Μπενφίκα να κάθεται έχοντας πάγο στο πόδι του και αμέσως άρχισε ένα ατελείωτο "πάρτι" στο twitter.

Οι περισσότεροι, όπως και ο δημοσιογράφος που ήταν δίπλα στον πάγκο, θεώρησαν ότι ο Έλληνας "κυνηγός" τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι ιδιαίτερα καυστικά. Μετά το τέλος του αγώνα ωστόσο αποσαφηνίστηκε ότι ο πάγος τοποθετήθηκε προαιρετικά στο πόδι του Μήτρογλου και θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί εάν κρινόταν απαραίτητο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ