ΓΑΛΛΙΑ

Ο Παλούα της Ναντ δεν παίζει με Μονακό για να βρεθεί στην κηδεία του Σάλα

Nantes' Nicolas Pallois, left, challenges for the ball with Marseille's Andre-Franck Zambo Anguissa, during the League One soccer match between Marseille and Nantes, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday March 4, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Nantes' Nicolas Pallois, left, challenges for the ball with Marseille's Andre-Franck Zambo Anguissa, during the League One soccer match between Marseille and Nantes, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday March 4, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Ναντ, Νικολά Παλουά, ζήτησε και πήρε άδεια να λείψει από το εκτός έδρας ματς με τη Μονακό (16/2, 21:00) για να ταξιδέψει στην Αργεντινή και να παραβρεθεί στην κηδεία του πρώην συμπαίκτη του, Εμιλιάνο Σάλα.

Η Ναντ φιλοξενείται από τη Μονακό (16/2, 21:00) στο "Λουί ΙΙ" για την 25η αγωνιστική της Ligue 1 σε μια κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση για τη μάχη παραμονής των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Υπάρχουν, ωστόσο, πράγματα στη ζωή που είναι πιο σημαντικά από μία νίκη ή έναν υποβιβασμό. Είναι ο θρήνος για την απώλεια της ανθρώπινης ζωής. Στη Νάντη οι πληγές από τον πόνο και τη θλίψη για την απώλεια του Αργεντινού πρώην επιθετικού της ομάδας, Εμιλιάνο Σάλα, δεν έχουν επουλωθεί.

Ο Νικολά Παλουά (αριστερά στη φωτογραφία) ήταν ο καλύτερος φίλος του στα "καναρίνια". Ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν είχε μυαλό για ποδόσφαιρο. Ζήτησε άδεια από τη διοίκηση της Ναντ ν' απουσιάσει από το ματς για να ταξιδέψει στην Αργεντινή, να παραβρεθεί στην κηδεία του Νοτιοαμαερικανού.

Ο Βόσνιος τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, του την χορήγησε. Έτσι, ο Παλουά ταξίδεψε για το Μπουένος Άιρες - όπου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου η σορός του Σάλα - και θα πει το "ύστατο χαίρε" στην κηδεία.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ