ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ντρογκμπά junior στην Γκινγκάμπ

Ο Ντρογκμπά junior στην Γκινγκάμπ

Ο γιος του Ντιντιέ Ντρογκμπά, Ισαάκ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκινγκάμπ στη Ligue 1. Τι δήλωσαν για τον 17χρονο οι Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Τέρι.

Τα χνάρια του πατέρα του, Ντιντιέ Ντρογκμπά, φαίνεται πως ακολουθεί ο γιος του Ισαάκ. Ο 17χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκινγκάμπ, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Τσέλσι.

Αξιοσημείωτο είναι πως κι ο πατέρας του πριν 16 χρόνια είχε αγωνιστεί με την φανέλα της γαλλικής ομάδας, όταν και αποκτήθηκε έναντι 90.000 ευρώ από την Λε Μαν.

Ο νεαρός Ισαάκ αναμένεται, αρχικά, να ενσωματωθεί στην ομάδα νέων της Γκινγκάμπ, με το μέλλον να δείχνει αν μπορεί να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του.

Ιδιαίτερα περήφανος για τον γιο του ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο απ' τη δράση και έχει αναλάβει διοικητικό ρόλο στην ομάδα του MLS, Phoenix Rising. "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για σένα", έγραψε ο Αφρικανός σε post του στο instagram.

Συγχαρητήρια έστειλαν και οι δύο πρώην συμπαίκτες του πατέρα Ντρογκμπά, Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Τέρι.

"Συγχαρητήρια! Θυμάμαι τον Ισαάκ μικρό παιδί! Τώρα έγινε άνδρας", ανέφερε ο πρώτος, με τον δεύτερο να προσθέτει "Δεν το πιστεύω πόσο μεγάλωσε. Συγχαρητήρια!"

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σε 45 εμφανίσεις είχε 20 γκολ με την ομάδα του γαλλικού βορρά, πριν μετακομίσει στη Μαρσέιγ. Το 2004 τον απέκτησε η Τσέλσι, με την οποία έγραψε ιστορία, καθώς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στράικερ που πέρασαν από το Stamford Bridge. Ο χρόνος θα δείξει αν ο γιος του μπορεί να τον φτάσει ή και να τον ξεπεράσει.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ