ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ντεσάμπ σκέφτεται την επιστροφή του Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας

Ο Ντεσάμπ σκέφτεται την επιστροφή του Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας

O Ντιντιέ Ντεσάμπ παραχώρησε συνέντευξη στο "BeIN Sports" και υποστήριξε πως η πόρτα της εθνικής Γαλλίας δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Καρίμ Μπενζεμά, παρά το σκάνδαλο με την sex tape.

Το σκάνδαλο με την sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά, που έπληξε το γαλλικό ποδόσφαιρο τον Οκτώβριο του 2015, κόστισε στον Καρίμ Μπενζεμά τη συμμετοχή στο Euro 2016. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μπλεγμένος στην υπόθεση εκβιασμού του μεσοεπιθετικού της Λιόν, με αποτέλεσμα ο τεχνικός των "τρικολόρ", Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον θέσει στο περιθώριο.

Παρ' όλα αυτά, η τιμωρία του Γάλλου άσου δεν φαίνεται πως θα είναι μόνιμη, αφού ο Ντεσάμπ εμφανίζεται διαλλακτικός, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής του Μπενζεμά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Γάλλος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στο "BeIN Sports" και υποστήριξε πως αποφασίζει πάντα με βάση το καλό της ομάδας, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα ισχύει σε 4-6 μήνες ή σε ένα χρόνο.

"Ήταν ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για τη Γαλλία, όμως μετά συνέβη αυτό. Όταν αποφασίζω, το κάνω με βάση το καλό της ομάδας. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι η κατάσταση θα είναι ίδια σε 4-6 μήνες ή σε ένα χρόνο", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ