ΓΑΛΛΙΑ

O "ερυθρόλευκος", Μαντί Καμαρά, ήταν ο ήρωας της Αζαξιό!

O "ερυθρόλευκος", Μαντί Καμαρά, ήταν ο ήρωας της Αζαξιό!

Ο Μαντί Καμαρά της Αζαξιό, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, σκόραρε στο 125' (2-2) στο μπαράζ ανόδου κόντρα στην Χάβρη και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει στα πέναλτι. (VIDEO)

Ο Μαντί Καμαρά από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, όμως φροντίζει να τακτοποιήσει πρώτα την ομάδα του την Αζαξιό και να την βοηθήσει να ανέβει στη Ligue 1, προτού φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη, σκόραρε στο 125’ στο μπαράζ ανόδου κόντρα στην Χάβρη, ισοφάρισε σε 2-2 και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει στα πέναλτι και απέναντι στην Τουλούζ θα δώσει τη μάχη για το εισιτήριο στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος από τη Γουινέα ήταν αυτός που σκόραρε στην... παράταση της παράτασης και έστειλε τον αγώνα στη ρώσικη ρουλέτα. Η Αζαξιό επικράτησε και τώρα θα δώσει μάχη για την άνοδο. Αν τα καταφέρει, θα οφείλει πολλά στον Καμαρά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ με γκολ του Ζιμπέρ, για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 36’ ο επιθετικός, Ζαν Φιλίπ Ματετά, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά έχει διαψευστεί από τον ατζέντη του, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr πριν μερικές ημέρες.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και η Αζαξιό έπαιξε με 10 μετά την αποβολή του Κουταντέρ (108′). Ο Ματετά σκόραρε και πάλι στο 111’ για το 2-1 της Χάβρης. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης. Ο μέσος από τη Γουινέα μπήκε στο 105’ και στην τελευταία φάση της παράτασης σκόραρε με δυνατό σουτ και λύτρωσε την ομάδα του.

Στα πέναλτι, η Αζαξιό επικράτησε με 5-3, με τον Καζίμ Λάτσι που επίσης ανήκει στον Ολυμπιακό και τον Μαντί Καμαρά να ευστοχούν από την άσπρη βούλα.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ