ΓΑΛΛΙΑ

Ντιζόν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-6: Προελαύνει και στο Κύπελλο Γαλλίας

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ντιζόν συντρίβοντάς την με 6-1 και πήρε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου.

Ούτε η Ντιζόν μπόρεσε να βάλει φρένο στην εκπληκτική πορεία που διανύει το τελευταίο διάστημα η Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να επικρατεί με το εντυπωσιακό 6-1 στην έδρα της αντιπάλου της και να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, λίγο καιρό μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Πάμπλο Σαράμπια σκόραρε δις για την ομάδα του Τόμας Τούχελ και έχει πλέον συμμετοχή σε 9 γκολ της ομάδας του μέσα στο 2020 (7 γκολ - 2 ασίστ) ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Κιλιάν Εμπαπέ που είναι ο μοναδικός παίκτης της Παρί που έχει σκοράρει σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν (Σούπερ Καπ, Ligue 1, Champions League, Κύπελλο Γαλλίας, Λιγκ Καπ).

Σημειώνται πως οι πρωταθλητές έφτασαν τις 10 διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ επέκτειναν σε 23 ματς το αήττητο σερί τους (21 νίκες - 2 ισοπαλίες αυτό το διάστημα), με την τελευταία τους ήττα να καταγράφεται την 1η Νοεμβρίου, στην έδρα της Ντιζόν (1-2) για το πρωτάθλημα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου

Μπελφόρτ - Ρεν 0-3 (23' Ραφίνια, 71' πεν. Νιάνγκ, 90+1' Σιεμπατσού)

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Ντιζόν - Παρί Σεν Ζερμεν 1-6 (13' Κουιάρ / 1' αυτ. Λαουτόα, 44' Εμπαπέ, 50' Σίλβα, 56' 90+1' Σαράμπια, 86' αυτ. Κουλιμπαλί)

Λιόν - Μαρσέιγ (22:05)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Επινάλ - Σεντ Ετιέν (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιόν 4-2: Δεν έχει αντίπαλο η πρωταθλήτρια
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ