ΓΑΛΛΙΑ

Ντιζόν για Μπενζιά: "Πράγματι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο χέρι"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ντιζόν εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Γιασίν Μπενζιά στο χέρι, παραδέχτηκε πως η κατάστασή του είναι δύσκολη, αλλά πως μέρα με τη μέρα ο πρώην "ερυθρόλευκος" είναι καλύτερα.

Σοβαρό ατύχημα με αυτοκίνητο τύπου buggy είχε την Πέμπτη (28/5) ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος χτύπησε το αριστερό του χέρι, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο, να χειρουργηθεί και να του έχει χορηγηθεί μορφίνη.

Λίγες μέρες μετά, η ομάδα στην οποία ανήκει πλέον ο Μπενζιά, η Ντιζόν, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή. Σε αυτή ανέφερε:

"Η Ντιζόν επιβεβαιώνει ότι ο Γιασίν Μπενζιά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο CHU Dijon Bourgogne, μετά από ατύχημα που είχε την περασμένη Πέμπτη. Ο μέσος μας πράγματι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό χέρι.

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση, θα συνεχίσει να λαμβάνει κατάλληλη φροντίδα από το προσωπικό του νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Όλο η οικογένεια της Ντιζόν είναι μαζί με τον Γιασίν, για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία, ώστε να πατήσει το γκαζόν της Ligue 1 το συντομότερο δυνατό. Κουράγιο Γιασίν, είμαστε μαζί σου".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ