ΓΑΛΛΙΑ

Ντεσάμπ: "O Ζιντάν μπορεί να είναι ο διάδοχός μου"

France head coach Didier Deschamps directs his players during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France head coach Didier Deschamps directs his players during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, υποστήριξε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί ν' αποτελέσει το διάδοχό του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί στο τιμόνι των μπλε.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας μέχρι το 2022 με στόχο την κατάκτηση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Μπορεί η επόμενη ημέρα να μη βρίσκεται τόσο κοντά, αλλά ο 51χρονος προπονητής ήδη βλέπει στο μέλλον το διάδοχό του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Monde" υποστήριξε ότι ο πρώην συμπαίκτης του σε Γιουβέντους και εθνική Γαλλίας μπορεί να είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι κάποια στιγμή ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί στο τιμόνι των μπλε, με τους οποίους ως ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (1998) κι ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2000)

"Ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός μπορεί να είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Κάποια στιγμή αυτός θα είναι. Στην περίπτωση του προπονητή των εθνικών ομάδων η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Τα αποτελέσματα κρίνουν τη διάρκεια", υποστήριξε ο Ντεσάμπ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ