ΓΑΛΛΙΑ

Νέα ψήφος εμπιστοσύνης σε Μήτρογλου από Γκαρσία

From left, Marseille's Adil Rami, Rudi Garcia, Konstantinos Mitroglou, Florian Thauvin, and Steve Mandanda, stand on the pitch after their defeat during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
From left, Marseille's Adil Rami, Rudi Garcia, Konstantinos Mitroglou, Florian Thauvin, and Steve Mandanda, stand on the pitch after their defeat during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να αποχωρεί από την Μαρσέιγ διέψευσε ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος ξεκάθαρισε πως ο Έλληνας στράικερ θα βρει ξανά θέση στην ενδεκάδα της Ολιμπίκ.

Δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό μέσα στο 2019 (στα δύο τελευταία της παιχνίδια μάλιστα η Μαρσέιγ έπαιξε χωρίς κλασικό επιθετικό)ξ και αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάριο Μπαλοτέλι να αφήνει την Νίκαια (Νις) και να μετακομίζει στο "Βελοντρόμ", ωστόσο για τον Ρούντι Γκαρσία ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον στην ομάδα της Μασσαλίας.

Ο Γάλλος τεχνικός δέχτηκε ερωτήσεις για τον "Μητρογκόλ" στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Καέν και ξεκαθάρισε πως η επιλογή του να παίξει χωρίς κλασικό φορ (έμειναν στον πάγκο Μήτρογλου και Ζερμέν) ήταν μόνο για λόγους τακτικής και πως ο παίκτης έχει θέση στο ρόστερ.

"Ο Κώστας θα είναι στην ομάδα στο μέλλον. Την περασμένη Τετάρτη (σ.σ. στην ήττα με 2-1 από την Σεντ Ετιέν) πήρα μία απόφαση τακτικής. Είχα ανάγκη από παίκτες που να έχουν ταχύτητα και επέλεξα να αφήσω τους άλλους στον πάγκο.

Περιμένω μία απάντηση και την έχει ο Κώστας. Την Πέμπτη έδειχνε μεγάλη αφοσίωση στην προπόνηση και φοβήθηκα μήπως φτάσει στο σημείο να τραυματιστεί. Αυτό ήταν η αρχή μίας θετικής αντίδρασης", τόνισε ο Γκαρσία, για να προσθέσει με νόημα με αφορμή τις φήμες περί έλευσης Μπαλοτέλι.

"Εγώ ασχολούμαι με τον Κώστα (Μήτρογλου), τον Βαλέρ (Ζερμέν), τον Κλιντόν (Ενζί), όλους εκείνους που μπορούν να παίξουν στην κορυφή της επίθεσης της Ολιμπίκ. Τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται είναι υποθέσεις. Δεν μπορώ να χάνω χρόνο με τέτοια πράγματα".

Σημειώνεται πως η Μαρσέιγ αγνοεί τη νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (τελευταία της επιτυχία στις 25 Νοεμβρίου το εκτός έδρας 3-1 επί της Αμιάν), γεγονός που την έχει φέρει στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο -8 από την 3η Σεντ Ετιέν.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ