ΓΑΛΛΙΑ

Ναντ: Πέντε κρούσματα κορονοϊού μέσα στην ομάδα

Nantes' Kader Bamba, second left, celebrates his goal with Nantes' players during the French League One soccer match between Marseille and Nantes at the Stade Velodrome in Marseille, southern France, Sunday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Daniel Cole)
Nantes' Kader Bamba, second left, celebrates his goal with Nantes' players during the French League One soccer match between Marseille and Nantes at the Stade Velodrome in Marseille, southern France, Sunday Feb. 22, 2020. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Η Ναντ ανακοίνωσε επίσημα ότι πέντε μέλη της προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό όπως φάνηκε από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, γεγονός που υποχρεώσε τα καναρίνια να προχωρήσουν στην ακύρωση του σαββατιάτικου φιλικού τους με την Σαρλερουά.

Ο κορονοϊός όχι μόνο δεν λέει να μας εγκαταλείψει αλλά ολοένα και (ξανα)εμφανίζεται πιο απειλητικά στη ζωή μας, με το ποδόσφαιρο να μοιάζει καταδικασμένο να ζει στη σκιά του.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι Σεβίλλη και Σαραγόσα ανακοίνωσαν επίσημα πως βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού μέσα στις τάξεις των ομάδων τους ενώ μετά από τις ισπανικές ομάδες, πήρε σειρά και η Ναντ.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Νάντης, μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της, εντοπίστηκαν πέντε θετικά κρούσματα, με τα άτομα που μολύνθηκαν να υποχρεώνονται σε αυτοαπομόνωση και να αρχίζει η ιχνηλάτηση για τον εντοπισμό των ατόμων με τα οποία ήρθαν σε επαφή.

Τα καναρίνια ανακοίνωσαν επίσης πως "για την ασφάλεια των δύο συλλόγων το φιλικό μεταξύ της Σαρλερουά και της Ναντ που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου, ακυρώθηκε, με την υγεία όλων να αποτελεί προτεραιότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παίκτης της Σεβίλλης θετικός στον κορονοϊό, κρούσμα και στη Σαραγόσα
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ