ΓΑΛΛΙΑ

Μπλεγμένος σε νέο ερωτικό σκάνδαλο ο Ριμπερί

Μπλεγμένος σε νέο ερωτικό σκάνδαλο ο Ριμπερί
Ριμπερί

Σε νέες περιπέτειες έχει μπει ο Φρανκ Ριμπερί, καθώς μετά το σκάνδαλο με την ανήλικη Ζαχία Ντεχάρ, κλήθηκε εκ νέου για μία παρόμοια υπόθεση από τις γαλλικές Αρχές.

Δεν λέει να ησυχάσει ο Φρανκ Ριμπερί τα τελευταία χρόνια. Από τη μία η δικαστική περιπέτεια με την ανήλικη Ζαχία Ντεχάρ ( τελικά δικαιώθηκε ο παίκτης) και από την άλλη οι συνεχείς τραυματισμοί που τον έφεραν μία ανάσα από το να διακόψει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σύμφωνα με το " europe1", είναι ξανά κατηγορούμενος σε μία παρόμοια υπόθεση που αφορά ένα ακόμα ερωτικό σκάνδαλο. Ο Ριμπερί κανόνισε ένα πάρτι και ζήτησε από ένα φίλο του να φέρει δέκα ιερόδουλες δίνοντας του 15.000 €.

Εκείνος μοίρασε από 500 ευρώ σε κάθε κοπέλα και κράτησε τα υπόλοιπα για τον εαυτό του, με αποτέλεσμα οι ιερόδουλες να διαρρεύσουν στα ΜΜΕ το περιστατικό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μία από τις κοπέλες ήταν ανήλικη, με αποτέλεσμα ο παίκτης να κληθεί από τις Αρχές για να καταθέσει. Η υπόθεση βρίσκεται στο ξεκίνημα της, αλλά μοιάζει αρκετά με εκείνη πριν από πέντε χρόνια.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ