ΓΑΛΛΙΑ

Μπενζεμά για Ζιρού: "Μην μπερδεύουμε την Formula 1 με το καρτ"

France's Karim Benzema, left, and Olivier Giroud stand together during the group E World Cup soccer match between Switzerland and France at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Friday, June 20, 2014. (AP Photo/David Vincent)
France's Karim Benzema, left, and Olivier Giroud stand together during the group E World Cup soccer match between Switzerland and France at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Friday, June 20, 2014. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Καρίμ Μπενζεμά γείωσε τον Ολιβιέ Ζιρού με γλαφυρή σύγκριση των δυο τους σε ερώτηση που δέχθηκε σε live video στο Instagram από ακόλουθό του.

Κατά του Ολιβιέ Ζιρού στράφηκε ο Καρίμ Μπενζεμά στο νέο live video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή η ερώτηση που δέχθηκε ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ για τον συμπατριώτη του επιθετικό της Τσέλσι.

"Αυτή η ερώτηση μπορεί ν' απαντηθεί εύκολα. Μην μπερδεύουμε την F1 με το καρτ. Και είμαι επιεικής σε αυτό που λέω. Ξέρω ότι εγώ είμαι η Formula 1.

Ο Ζιρού δεν είναι θεαματικός, δεν τρελαίνει τις άμυνες. Δουλεύει όμως. Δεν είναι ούτε σαν τον Γκριεζμάν, ούτε σαν τον Εμπαπέ", υποστήριξε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Πριν από λίγες ημέρες ο Καρίμ Μπενζεμά είχε στραφεί κατά του μέσου του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, με την κόντρα των δυο να κρατά εδώ και χρόνια για την περίφημη υπόθεση με τον εκβιασμό για ερωτικό video.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ