ΓΑΛΛΙΑ

Μπαμπού, η πρώτη μεταγραφή της Νις που θέλει τον Τσιμίκα

Μπαμπού, η πρώτη μεταγραφή της Νις που θέλει τον Τσιμίκα

Η Νις που θέλει να αποκτήσει τον Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή, αποκτώντας τον Βραζιλιάνο στόπερ Μπαμπού από την Ατλέτικο Παραναένσε, αντί 8 εκατ. ευρώ. (VIDEO)

Η πρώτη μεταγραφή της Νις για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι γεγονός. Η γαλλική ομάδα που βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Ρόμπσον Άλβες ντε Μπάρος, ή αλλιώς Μπαμπού.

Η Νις έδωσε οκτώ εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Παραναένσε για να εντάξει στο δυναμικό της τον 22χρονο διεθνή με την U20 της Βραζιλίας στόπερ (γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 1997). Το νέο απόκτημα της γαλλικής ομάδας έχει ύψος 1.85 και προτού υπογράψει στην Παραναένσε το περασμένο καλοκαίρι, αγωνιζόταν στη Σάντος. Στη νέα του ομάδα θα βρει τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό και κατά 14 χρόνια μεγαλύτερό του, Ντάντε.

Η Νις πραγματοποίησε φέτος πολύ καλή σεζόν στη Ligue 1 που ως γνωστόν διεκόπη λόγω κορονοϊού, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό έντεκα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και εννέα ήττες. Προπονητής είναι ο Γάλλος παλαίμαχος χαφ, Πατρίκ Βιεϊρά.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ