ΓΑΛΛΙΑ

Μπαλοτέλι: "Θέλω να μείνω στη Μαρσέιγ, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Γαλλία"

Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Μάριο Μπαλοτέλι περνάει πολύ καλά στη Μασσαλία και θέλει να βρει την Ιθάκη του στον γαλλικό Νότο με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Έπειτα από αρκετές περιπλανήσεις, ο Μάριο Μπαλοτέλι, φαίνεται πως βρήκε το "σπίτι" του στη Μασσαλία. Ο Ιταλός επιθετικός έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε έξι συμμετοχές με τη Μαρσέιγ, γίνεται αγαπητό στους φιλάθλους της ομάδας και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

"Πρόθεση μου είναι να μείνω στη Μαρσέιγ. Το συμβόλαιο μου, λήγει τον Ιούνιο. Μετά θα συζητήσουμε με την διοίκηση. Εχου, ήδη, πει στον μάνατζερ μου, ότι είμαι πολύ καλά εδώ. Και θέλω να μείνω. Θέλω να κάνω τα πάντα για να πάρουμε την δεύτερη ή την τρίτη θέση και να παίξουμε στο Champions ή στο Europa League. Για εμένα, η Μαρσέιγ, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Γαλλία", δήλωσε ο Μπαλοτέλι στην εφημερίδα "La Provence".

Οσον αφορά στους φιλάθλους της ομάδας και την ατμόσφαιρα στο "Βελοντρόμ", σχολίασε: "Το Βελοντρόμ είναι παρόμοιο με τα γήπεδα της Νάπολι, της Μπεσίκτας, της Γαλατασαράι. Η ατμόσφαιρα που κυριαρχεί, υπάρχει μόνο σε 3-4 γήπεδα του κόσμου".

Για τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο Champions League, τόνισε: "Η Γιουνάιτεντ το άξιζε. Ομως η Παρί είναι μία πολύ δυνατή ομάδα ή μάλλον καλύτερα, δεν είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά διαθέτει πολύ δυνατούς παίκτες. Δεν έχω τίποτε εναντίον τους, αλλά προτιμούσα να προκριθεί η Γιουνάιτεντ".

Για την εθνική Ιταλίας, επεσήμανε: "Για εμένα η εθνική είναι το πιό σημαντικό απ' όλα. Ασφαλώς και θέλω να παίξω στο EURO, είναι δυσιολογικό. Ομως σήμερα, είμαι συγκεντρωμένος στην απόδοση μου με τη Μαρσέιγ. Εάν προκύψει και η εθνική, τόσο το καλύτερο".

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ