ΓΑΛΛΙΑ

Μπαλοτέλι: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπρέσια!"

Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποκάλυψε πως θέλει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια παίζοντας για την Μπρέσια ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του ρατσισμού που έχει βιώσει στα ιταλικά γήπεδα.

Λίγες ημέρες μετά το deal με την Μαρσέιγ και ντεμπούτο του με τους "Φωκαείς" ( σκόραρε μάλιστα στην ήττα της ομάδας του με 2-1 από τη Λιλ) ο Μάριο Μπαλοτέλι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Quelli che il Calcio" (θα προβληθεί εντός της ημέρας από την Rai2) και εκεί έδωσε αρκετές "ειδήσεις".

Μεταξύ άλλων ο 28χρονος επιθετικός εξομολογήθηκε πως ιδανικός προορισμός για εκείνον για να δώσει φινάλε στην καριέρα του θα ήταν η Μπρέσια (έχει γεννηθεί στο Παλέρμο αλλά μεγάλωσε στην Μπρέσια) ενώ αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι του ρατισμού στην Ιταλία όσο και της σχέσης του με την εθνική Ιταλίας και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει πάρα πολύ τακτική και είναι λίγο κουραστικό, δεν σκέφτηκα να γυρίσω στην Serie A αυτούς τους μήνες, όμως δεν μπορώ να αρνηθώ πως θα μου άρεσε να κλείσω την καριέρα μου στην Μπρέσια", τόνισε ο "Super Mario", και συμπλήρωσε:

"Ο Μαντσίνι είναι ο προπονητής που με γνωρίζει καλύτερα απ'όλους, όμως δεν έχω προνομιακή μεταχείριση. Θέλω να πρέπει να κερδίσω ξανά τη θέση μου στην εθνική Ιταλίας μέσα στο γήπεδο, βάζοντας πάρα πολλά γκολ.

Ρατσισμός; Μόνο στην Ιταλία μου συνέβη να είμαι θύμα αποδοκιμασιών και προσβολών κάθε είδους. Στα ιταλικά γήπεδα υπάρχει πάρα πολύς ρατσισμός, θα πάρει χρόνο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τη μάχη κόντρα στους ρατσιστές".

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ