ΓΑΛΛΙΑ

Μουρίνιο: "Φανταστική η ευκαιρία να δουλέψω στη Γαλλία"

Μουρίνιο: "Φανταστική η ευκαιρία να δουλέψω στη Γαλλία"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι η προοπτική να δουλέψει σε πρωτάθλημα που δεν έχει εργαστεί στο παρελθόν είναι "φανταστική ευκαιρία" και παραδέχτηκε ότι ενδιαφέρεται να το κάνει στη Γαλλία.

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Πορτογάλος, που αρνήθηκε την πρόταση της Μπενφίκα, φιλοδοξεί τώρα να εργαστεί σε πρωτάθλημα από το οποίο δεν έχει ξαναπεράσει.

Έχοντας δουλέψει σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία, και ασφαλώς στη χώρα του, ο 56χρονος παραδέχτηκε ότι η προοπτική του γαλλικού πρωταθλήματος δεν τον αφήνει αδιάφορο. Μιλώντας στο "beIN SPORTS " ανέφερε : "Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου προπονητή στη Ligue 1.

Έχω δουλέψει σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Θέλω να γνωρίσω κι άλλες κουλτούρες. Το να δουλέψω σε ένα νέο πρωτάθλημα θα ήταν φανταστική ευκαιρία. Προς το παρόν, είμαι ήρεμος. Προσπαθώ να ζω καλά με την οικογένειά μου και τους φίλους μου και ελπίζω με ηρεμία να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο".

Σημειώνεται ότι ο Μουρίνιο παρακολούθησε προ ημερών τον αγώνα της Λιλ με τη Μονπελιέ, παρέα με τον τεχνικό διευθυντή των "Λιλουά", Λουίς Κάμπος. Ο 56χρονος προπονητής έχει περάσει στο παρελθόν από Μπενφίκα, Λεϊρία, Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης, με τελευταία ομάδα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ